Pianist

In 2003 begon ik, op 9 jarige leeftijd, met pianolessen bij Co Vergouwen. Daar heb ik met veel plezier 8 jaar les gehad. In de laatste 2 jaar heeft Co mij begeleid voor mijn audities aan het Conservatorium van Tilburg voor de opleiding Docent Muziek. Tijdens de pianolessen heb ik voornamelijk lichte muziek gespeeld.

In 2010 ben ik begonnen aan de vooropleiding aan het Conservatorium in Tilburg voor de opleiding Docent Muziek met als musiceervak Piano Klassiek. In 2011 werd ik aangenomen voor de voltijd opleiding. Tijdens de opleiding heb ik les gehad van Chris van de Kuilen en heb ik veel verschillende klassieke stukken leren spelen.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium te Tilburg aan de Academie voor Muziekeducatie van de opleiding Docent Muziek. Ik heb voor mijn afstuderen een pianoconcert gegeven waarbij ik stukken speelde van o.a. Debussy, Beethoven, Borodin, Mompou.

Wil jij graag piano leren spelen? Probeer het eens uit tijdens een gratis proefles. Schrijf je in via het inschrijfformulier of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

The Sparrows

Sinds 1 april 2012 ben ik pianist en repetitor bij het popkoor The Sparrows uit Steenbergen.

The Sparrows is een koor in beweging en zingt 5-stemmig met eigen muzikanten, waardoor de nummers vol en krachtig worden uitgevoerd en niet alleen leuk zijn om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken!

Wij zingen bekende nummers van moderne artiesten als Adele, Caro Emerald en Krezip, maar ook klassiekers uit de rijke pophistorie van bijvoorbeeld Elvis, Toto en de Beach Boys.

Op 21 oktober 2011 is het koor opgericht met Herma Martens als dirigente en Eric-jan van Terheyden als toetsenist. Sinds April 2014 ben ik aan het koor toegevoegd. Met inmiddels 35 leden zijn we al een leuke groep geworden, maar er is natuurlijk altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste leden!

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website!

www.popkoorthesparrows.wix.com/steenbergen