Dirigent

Close Up

Van begin 2015 tot medio 2018 ben ik de dirigente geweest van het koor Close Up uit Roosendaal.

Close Up is een gezellige, muzikale groep bestaande uit ongeveer 20 leden vanaf 16 jaar. Het genre van Close Up is Pop en Musical met in de kerstperiode wat licht Klassieke muziek, maar ook Gospel, Jazz, Close Harmony en Wereldmuziek. De bedoeling is een gevarieerd, populair en swingend repertoire op te bouwen.

Ze repeteren iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51 te Roosendaal.

Kijk voor meer informatie op de website: www.closeup-roosendaal.nl

Dag:                        vrijdag
Tijd:                       20.00 – 22.00
Locatie:                 Gerard ter Borchstraat 51, Roosendaal

Tune Up

Sinds maart 2017 is ook het tienerkoor Tune Up voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar. Bij Tune Up richten we ons ook op theater, dit doen we door het zingen van liedjes uit musicals en het uitvoeren van settings bij de nummers.

Dag:                        vrijdag
Tijd:                       19.00 – 20.00
Locatie:                 De Muzen, Oliemolen 124a, Roosendaal

Ben je tussen de 10 en 16 jaar en lijkt het je leuk om te leren zingen in een koor? Neem een kijkje bij een van de repetities. 

Schrijf je in via het inschrijfformulier of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Jeugdorkest Fijnaart

Sinds mei 2017 sta ik als dirigent voor het nieuwe Jeugdorkest van Fijnaart. Kinderen met verschillende instrumenten en verschillende niveaus komen samen in het orkest en leren op een plezierige manier met elkaar samen spelen.Tijdens de repetities worden verschillende liedjes aangeleerd en wordt er verder gerepeteerd met de al ingestudeerde liedjes. Alle kinderen van alle niveaus kunnen instromen binnen het orkest.

Onderzoeken wijzen uit dat het maken van muziek leerlingen slimmer maakt. Dat komt omdat muziek alle aspecten van de ontwikkeling aanspreekt. Door te musiceren vergroot het kind de vaardigheden die voor rekenen en taal belangrijk zijn. Maar daarnaast is het samen muziek maken ontzettend leuk!

Ben je benieuwd wat we doen tijdens een repetitie? Kom dan een keer kijken en laat het van te voren even weten aan: info@lokaal15.com

Dag:          woensdag
Tijd:          14.00 – 15.00
Locatie:   Kindercentrum De Roef (Kon. Julianastraat 25), Fijnaart

Kijk voor meer informatie op de website: www.fijnaartmuzikaal.nl