Over Mij

Amy Knobel is het gezicht achter Muziekschool Lokaal 15.

Vanuit mijn passie voor muziek en het enthousiasme om met jonge kinderen te werken heb ik in 2014 mijn bedrijf Lokaal 15 opgericht. Ik vind het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd het plezier en het mooie van muziek ervaren en ontdekken en dat ze hun creativiteit kunnen uiten. Daarnaast draagt muziek bij aan alle ontwikkelingsgebieden van een kind.

Ik ben geboren op 18 maart 1994 en ben van kinds af aan al met muziek bezig. Het begon met liedjes zingen samen met mijn ouders.

In 2002 begon ik, op 8 jarige leeftijd, met de AMV cursus bij Jack van Oers. Hier leerde ik voor het eerst muziek maken en lezen. In het tweede jaar van de AMV cursus mocht ik een instrument leren bespelen. Ik koos voor de piano.

In 2003 begon ik, op 9 jarige leeftijd, met pianolessen bij Co Vergouwen. Daar heb ik met veel plezier 8 jaar les gehad. In de laatste 2 jaar heeft Co mij begeleid voor mijn audities aan het Conservatorium van Tilburg voor de opleiding Docent Muziek.

Toen ik de middelbare school zat kreeg ik muziekles van Bert van Uffelen en Joost Verbraak. Al snel had ik door dat ik dit ook wilde doen. Ik wilde ook lesgeven en mijn passie voor muziek overbrengen op anderen.

In 2010 ben ik begonnen aan de vooropleiding aan het Conservatorium in Tilburg voor de opleiding Docent Muziek. In 2011 werd ik aangenomen voor de voltijd opleiding, waar ik in 2015 afstudeerde.

Wilt u meer over mij weten, bekijk dan mijn CV.